Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lukáš Rohan - Lukáš Rohan - Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1.

Lukáš Rohan - Lukáš Rohan - Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1.. Lukáš rohan (born 30 may 1995) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. He is from mělník, czech republic but lives a. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. 1 day ago · lukáš rohan:

Český kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu první medaili pro českou výpravu. 24 seconds ahead david florence of great britain. Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. 180 cm, 73 kg klub/trenér: He is from mělník, czech republic but lives a.

Lukáš Rohan slaví stříbrnou medaili z olympijského závodu
Lukáš Rohan slaví stříbrnou medaili z olympijského závodu from img.blesk.cz
Přidejte se na facebook a spojte se s lukáš rohan a dalšími lidmi, které znáte. Český kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu první medaili pro českou výpravu. Usk praha/jiří rohan největší úspěchy: Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know. 180 cm, 73 kg klub/trenér: Května 1995, mělník výška a váha: Another czech, tereza fišerová, took bronze in. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010.

Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know.

180 cm, 73 kg klub/trenér: 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Lukáš rohan vodní slalomář lukáš rohan (*30. Usk praha/jiří rohan největší úspěchy: 24 seconds ahead david florence of great britain. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. Května 1995, mělník výška a váha: He is from mělník, czech republic but lives a. 1 day ago · český kanoista lukáš rohan vybojoval v tokiu stříbrnou medaili. Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. Lukáš rohan is on facebook. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Je synem jiřího rohana, dvojnásobného stříbrného olympijského medailisty z her v barceloně 1992 a v atlantě 1996.

Another czech, tereza fišerová, took bronze in. Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. Usk praha/jiří rohan největší úspěchy: Je synem jiřího rohana, dvojnásobného stříbrného olympijského medailisty z her v barceloně 1992 a v atlantě 1996.

Zázrak na vodě a první medaile pro Česko! Pro stříbro si ...
Zázrak na vodě a první medaile pro Česko! Pro stříbro si ... from g.denik.cz
Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. He is from mělník, czech republic but lives a. Lukáš rohan vodní slalomář lukáš rohan (*30. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. He is from mělník, czech republic but lives and trains in prague. 1 day ago · lukáš rohan: Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know. Lukáš rohan is on facebook.

Another czech, tereza fišerová, took bronze in.

Lukáš rohan vodní slalomář lukáš rohan (*30. 24 seconds ahead david florence of great britain. 180 cm, 73 kg klub/trenér: Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. Usk praha/jiří rohan největší úspěchy: Lukáš rohan is on facebook. He is from mělník, czech republic but lives and trains in prague. Přidejte se na facebook a spojte se s lukáš rohan a dalšími lidmi, které znáte. 1 day ago · lukáš rohan: He is from mělník, czech republic but lives a. Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Lukáš rohan (born 30 may 1995) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010.

Května 1995, mělník výška a váha: Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know. Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. Český kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu první medaili pro českou výpravu. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010.

První česká medaile z Tokia! Kanoista Lukáš Rohan získal v ...
První česká medaile z Tokia! Kanoista Lukáš Rohan získal v ... from sport.rozhlas.cz
He is from mělník, czech republic but lives a. Května 1995, mělník výška a váha: Lukáš rohan (born 30 may 1995) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. Je synem jiřího rohana, dvojnásobného stříbrného olympijského medailisty z her v barceloně 1992 a v atlantě 1996. Another czech, tereza fišerová, took bronze in. Lukáš rohan vodní slalomář lukáš rohan (*30. Lukáš rohan is on facebook. Join facebook to connect with lukáš rohan and others you may know.

1 day ago · český kanoista lukáš rohan vybojoval v tokiu stříbrnou medaili.

1 day ago · český kanoista lukáš rohan vybojoval v tokiu stříbrnou medaili. Května 1995) je český vodní slalomář, kanoista závodící v kategorii c1. Lukáš rohan is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. Zobrazit profily lidí, kteří se jmenují lukáš rohan. 1995), juniorský mistr světa v roce 2013 v kategorii c2, syn mistra světa a olympijského medailisty jiřího rohana. 180 cm, 73 kg klub/trenér: Lukáš rohan is on facebook. Another czech, tereza fišerová, took bronze in. 24 seconds ahead david florence of great britain. Český kanoista lukáš rohan získal na olympijských hrách v tokiu první medaili pro českou výpravu. Přidejte se na facebook a spojte se s lukáš rohan a dalšími lidmi, které znáte. Lukáš rohan (born 30 may 1995) is a czech slalom canoeist who has competed at the international level since 2010. He is from mělník, czech republic but lives and trains in prague.